perjantai 17. helmikuuta 2012

White Beach, Mindoro

Viime viikonloppuna (9.-12.2.) vietimme minilomaa Mindoron saarella White Beachillä. Paikka oli jo aika lähellä paratiisia: valkoista hiekkaa, kirkasta vettä, halvat hinnat ja mikä parasta, illat sai istua syöden ja juoden, varpaat hiekassa. Turistejakin oli sopivan vähän, mutta kuinka ollakaan, satuimme törmäämään seitsemään suomalaiseen. Ensimmäistä kertaa puoleentoista kuukauteen
puhuimme suomea jonkun muun kun toistemme kanssa... tuntui omituiselta :).
Hintataso oli tätä luokkaa: kokovartalohieronta rannalla 5 €, manikyyri 2,60 €, letit saman verran, yöpyminen 7 €/henk/yö, drinkit 2 € kpl, rommikola 1,20 € jne. 


Näillä hakunilaismiehillä ei tulomatka mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Eka heidät huijattiin bussin sijasta taksiin, sitten lautan sijasta yksityisveneeseen, missä he maksoivat lämpimistä kaljoista viisinkertaisen hinnan rannan kylmiin kaljoihin verrattuna. Ensimmäisen päivän saldo pojilla: rahat loppu ja iho palanut niin pahasti, että miettivät jo tiputukseen menoa. Onneksi asennetta riitti ja burana ja kalja hoitivat palovammat.


 Saimme myös ihastella monissa baareissa työskenteleviä kauniita "naistarjoilijoita", möreine äänineen ja eri puolilla kehoa olevine implantteineen.


Kaverin vinkistä löysimme läheiselle rannalle, jossa sai olla täysin rauhassa myyjiltä ja baarien sisäänheittäjiltä (jotka olivat ainut miinus White Beachillä). 
 
Muista aurinkorasva!  




Yhtenä iltana menimme kavereiden kanssa pienellä paatilla autiolle rannalle katsomaan auringonlaskua ja nauttimaan kitaramusiikista. Meitä oli yhteensä parikymmentä, mutta siihen jo mahtui yhdeksän eri kansallisuutta!





Romantiikan huipentuma. Onneksi meillä oli toisemme!




Tiputus todellisuuteen tapahtui heti satamassa. Arvatkaa mikä näistä on meidän "bussi"?

   
Vieläkin parannellaan mustelmia, jotka tulivat takapenkin sisältä puskevista rautaosista. 

2 kommenttia:

  1. Hohoo :)

    Olipas tutun näköisiä maisemia. Toivottavasti Hakunilan pojat eivät herää "tyttötarjoilijan" vierestä kun parantelevat punotusta.

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköistä maisemaa! :)
    Nuo "minibussit" ovat kyllä todella kelpo liikkumavälineitä hinnaltaan ja ilmastoinniltaan, varsinkin jos toisena vaihtoehtona on jeepney.

    VastaaPoista